Mallar

Här presenteras de mallar Webbstjärnan erbjuder. Mallen ger ett färdigt utseende och en struktur innehållande anpassade menyer, tillägg och innehåll. Läs mer om mallarna nedan.

Populära klassbloggen
En mall med anpassad struktur för en klassblogg. Det finns med en färdig meny och kategorier för skolarbete. Du får även en kontakt-sida för att besökare enkelt ska kunna mejla dig (se Sidor -> Alla Sidor -> Kontakt – exempel). Mallen bygger på det populära temat Twenty Eleven som är anpassat för både webbläsaren och mobila enheter.

Se demo av klassblogg-mallen »

 

Moderna klassbloggen
Likt ovan – en mall med anpassad struktur för en klassblogg. Det finns med en färdig meny och kategorier för skolarbete. Du får även en kontakt-sida för att besökare enkelt ska kunna mejla dig (se Sidor -> Alla Sidor -> Kontakt – exempel). Mallen bygger på temat Lovecraft som är anpassat för både webbläsaren och mobila enheter.

Se demo av klassblogg-mallen »

 

Personliga klassbloggen
Likt ovan – en mall med anpassad struktur för en klassblogg. Det finns med en färdig meny och kategorier för skolarbete. Du får även en kontakt-sida för att besökare enkelt ska kunna mejla dig (se Sidor -> Alla Sidor -> Kontakt – exempel). Mallen bygger på temat Garfunkel som är anpassat för både webbläsaren och mobila enheter.

Se demo av klassblogg-mallen »

 

Läsblogg/bokblogg
Mallen har en färdig struktur för skolans läsblogg. Den kommer med förinstallerade kategorier (boktyper såsom deckare, recensioner, uppgifter) och en meny. Du ska välja den här mallen om ni kommer läsblogga/bokblogga tillsammans. Hemingway används som tema.

Se demo av läsblogg/bokblogg-mallen »

 

Tidning med bildspel
En mall för dig som vill driva en klass- eller skoltidning. Mallen innehåller temat Magazino och en kategorier (lokala nyheter, sport, krönikor, nöje med mera) och sidor för hur en tidning kan se ut. Det finns även en färdig funktion för insändare till er skoltidning.

Se demo av tidning-mallen »

 

Färgglada tidningen
Mallen bygger på en klassiskt tidningsupplägg med kategorier för krönikor, sport, nöje med mera. Det finns även en färdig funktion för insändare (som du behöver modifiera enligt instruktioner på Insändar-sidan). I den här mallen används temat Surfarama.

Se demo av tidning-mallen »

 
 

Bildblogg
Mallen är för dig som vill berätta om skolvardagen med främst bilder. Kanske ska du driva en slöjdblogg eller en blogg i ämnet bild, eller bara vill dokumentera med bild. Strukturen är enkel! Vidare medföljer en meny och temat Fukasawa.

Se demo av bildblogg-mallen »

 

Ung företagsamhet, webbshop
En mall för dig som driver ett företag på webben. Strukturen och temat Storefront är anpassat för att komma igång med ditt företagande. Det finns möjlighet att aktivera webbshopslösningen WooCommerce.

Se demo av UF/webbshop-mallen »

 

Webbdesign
Webbdesignmallen är för dig som vill koda din CSS själv. Mallen innehåller en struktur för att du ska kunna ha webbdesign som ditt projekt/temaarbete. Temat som används är BlankSlate och du ändrar CSS:en genom att gå in på Utseende > Anpassa > Custom CSS. Temat är på engelska.

Se demo av webbdesign-mallen »